Als het leven een schaakspel zou zijn…

Als het leven een schaakspel zou zijn, zet jij de strategie uit en maak jij het verschil…

Ook online verdienen is een strategisch spel waar de spelers verschillende speelmogelijkheden hebben maar vaak is het onmogelijk om de consequentie van elke zet te vanaf het begin te overzien, waardoor volharding, inzicht en ervaring de zetkeuze mede bepalen.

Een online onderneming ontstaat zoals zovele ondernemingen met een idee, een opportuniteit en een mogelijkheid die zich aandient. Maar net zoals bij een “fysieke” onderneming vraagt een online “business” ook veel inzet en toewijding.

Het beoogde resultaat is voor beiden dat er op het einde van de rit simpelweg geld verdiend wordt.
Want dat is het vooropgestelde doel, een inkomen verdienen waarmee we verder kunnen investeren in de toekomst. Hierbij maakt het niet uit of de investering in de onderneming is of op het persoonlijk vlak. Beiden zullen ons verder ontwikkelen en bij beiden zullen de inspanningen leiden naar successen, zij het op een andere wijze.

Als je op zoek bent naar een “snel rijk” formule dan ben je voor beide verdienmodellen aan het verkeerde adres. Snel rijk worden zit er niet in, dat is in vele gevallen slechts een fantasie, een Fata Morgana.
Dat je kunt rijk worden is nochtans geen fantasie. Dat kan in beide gevallen, zowel met een fysieke onderneming, maar zeker ook met een online onderneming.

 

Keuzes Maken.

Nu het is aan jou om de keuze te maken. Maar als de weg naar deze website je aanspreekt dan heb je ongetwijfeld deze keuze al gemaakt. Je gaat op pad met een online onderneming.
Het is ook een goede keuze, ook al zijn er voldoende personen die er niet in geloven en hoor je commentaren dat een online job, geen echte job is. Gelukkig heb je wel met een open mind rondgekeken welke online job jij gaat starten.

Ongetwijfeld spreekt affiliate marketing je aan, ongetwijfeld ook omdat je al veel tijd gespendeerd hebt online om meer te weten te komen wat affiliate marketing juist is. Ook heb jij misschien al vele websites, blogs en YouTube video’s bekeken. Want op al deze kanalen is er heel veel informatie te vinden, te veel zelfs. Uiteindelijk zie je de bomen door het bos niet meer. Misschien ben jij op het punt gekomen van wat is nu de beste aanpak?

En dat is ok. Ik heb het zelf ook meegemaakt, ik heb ook dat pad bewandelt en ik geraakte er gefrustreerd door.

Ik wist het echt niet meer welke weg ik moest bewandelen om geld te kunnen verdienen online.
Dat het mogelijk is daar was ik van overtuigd, dat affiliate marketing mijn ding zou zijn ook.
Het voelde voor mij het beste verdienmodel.

Om die frustratie te kunnen loslaten ben ik op zoek gegaan naar een volgens mij geschikte leidraad, een houvast, een plaats waar ik steun en advies zou kunnen vinden. Dat op je pad tegenkomen is een waardevol geschenk, een plaats waar de deelnemers een gelijkaardig doel nastreven, net zoals ik.


Een Vaste Stek.

Deze plaats heb ik gevonden bij “Affiliate Marketing Domination” een cursus die geschikt is voor online ondernemers die affiliate marketing als basis voor hun eigen onderneming verkiezen, maar zeker ook voor de ondernemers die niet bij de pakken blijven zitten en er voluit voor gaan om een online inkomen te kunnen verdienen en zo hun financieel vrij willen kunnen bereiken.

Er is één ding dat een garantie is dat jij geen geld gaat verdienen online en dat is NIETS DOEN.
Als je angst hebt om te falen, wanneer je een perfectionist bent, blijft piekeren en blijft nadenken wat in veel gevallen leidt tot niets doen, niets ondernemen en niets starten.

Kijk naar de meest succesvolle personen ter wereld, dat zijn actie nemers, ondernemers. Zij ondernemen door een doel te stellen en gaan voluit, ondernemen actie ondanks de risico’s die op hun pad komen.

Zij behaalden resultaten omdat ze wisten dat er een betere manier was en bleven volhouden.

Als zelfvertrouwen jou tegenhoudt om een online ondernemer te worden denk dan hieraan:

  • Jij bent goed zoals je bent,
  • Jij bent slim genoeg
  • Jij bent absoluut capabel om dit te doen
  • Dus start om die actie te ondernemen

Als geen actie ondernemen jou al heeft tegen gehouden om succes te behalen als ondernemer, dan is het nu tijd om jouw negatieve patroon te keren en ervoor te gaan. Net zoals ik dat heb gedaan.

Start hier als jij actie wil ondernemen en een online inkomen wil opbouwen om financieel vrij te zijn.

Ongeacht of je een absolute beginner bent of als je enige ervaringen hebt opgedaan met affiliate marketing en je niet het beoogde resultaat kon bereiken maar je weet niet juist wat je verkeerde stappen waren. Ook dan is de beste cursus van Nederland én België er voor jou. De cursus Affiliate Marketing Domination neemt jou mee op sleeptouw, laat je zien welk pad te bewandelen om cash te kunnen genereren met affiliate marketing.
Er zijn verschillende mogelijkheden om online geld te verdien met affiliate marketing maar via Affiliate Marketing Domination of kortweg AMD wordt je stap voor stap meegenomen op een beproefde reis. Een pad dat door anderen al is bewandeld en heeft bewezen dat het resultaten oplevert.

Jij moet dus niet meer op zoek gaan welke technieken werken, welke tools je kan gebruiken, nee, dit is al voor jou uitgezocht en beproefd. Je kan zelfs mee over de schouder kijken hoe een effectieve nieuwe affiliate marketing website, een echte “case study”, wordt opgezet en geld oplevert. Het enige dat jij moet doen is actie ondernemen en dezelfde stappen zetten die je in de cursus leert kennen aan de hand van video’s die jij zo vaak kan bekijken als je wil, totdat je klaar bent om de volgende stap te zetten.

Een extra pluspunt is de community die elkaar helpen en bijstaan waar nodig, er is altijd een helpende hand of een luisterend oor wanneer je een probleem moest tegenkomen op jouw pad naar financiële vrijheid. Maar ook de regelmatige “live groepscoaching” is zo’n waardevol onderdeel. Je leert er de bezielers van de Affiliate Marketing Domination, Robert en Corné kennen, maar ook de andere cursisten die ook actie genomen hebben om online ondernemer te worden net zoals jij zal doen. Dat heeft mij in ieder geval doen besluiten om met de AMD cursus te starten.

Je hoeft je dus niet af te vragen, Helpt Geld, nee, ik ben ervan overtuigd, dat geld Helpt. Daarom ben ik deze website gestart in de eerste plaats, om anderen te helpen om ook online een inkomen te kunnen verdienen.
Dat is trouwens ook de reden dat je op deze website niet alle mogelijke manieren, programma’s en tools kan terugvinden. Alle beschrijvingen die je op deze website kan terugvinden zijn exact diegene die ik zelf ook gebruik, gebruikt heb of waarvan ik weet dat ze een positieve bijdrage kunnen leveren om de gestelde doelen te kunnen bereiken. Geen opsomming van onderdelen die MISSCHIEN resultaat gaan opleveren, nee, ze leveren resultaten op.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *